Изхвърлиха бг звезда от хотел на Евгений Бъкърджиев заради запушена тоалетна

0

Георги Стайков е един от емблематичните актьори на 80-те и 90-те години. Наскоро беше диагностициран с множествена склероза. Преди ден на актьорът алармира във Фейсбук, че на 24-ти февруари е бил позорно изгонен от столичния хотел Хемус. Ето какво разказва той пред „Галерия“.

Чест гост съм на хотел Хемус, поне от година отсядам там. На 24 февруари към 11 часа се запуши тоалетната в стаята ми и аз повиках да отстранят проблема какъвто е редът. В рамките на 15 минути дойдоха и оправиха тоалетната. В два часа получих позвъняване да напусна хотела, защото не съм желан гост. Дори не ми дадоха никакво обяснение. Не ми върнаха парите и за последната нощувка, която е 65 лв. Бях предплатил 9 нощувки до 24-ти включително. Оказа се, че ме гонят затова,че се е запушила тоалетната, други обяснения не искам и не желая да получавам. Не се съобразиха с това, че съм диагностициран с множествена склероза и се придвижвам с патерици.

 Актьорът е твърдо решен да заведе дело срещу хотела.

 Ще ги съдя до дупка има много добри адвокати. Защо да не ми платят едни 5000 лева за причинени морални щети. Ако тук съдът не ми обърнеш внимание ще се обърна към шведски адвокати. Ще им изпратя и НАП на проверка и ще застана с името си. защото имам това право. За собственик на хотела се спряга  името на бившия вицепремиер в кабинета на Иван Костов – Евгени Бакърджиев. Ще пожелая НАП да си свърши работата и да го попита откъде са му парите, с които е купил хотела и някои други неща в България.

 Той мисли, че е недосегаем, но не е така. С парите на майка ми и на баща ми бяха построени предприятията, които Иван Костов и Бакърджиев продадоха за жълти стотинки. Ако трябва ще му изкараме офшорните сметки, за да разбере с кого си има работа.Имам паспорти – български и шведски, и ако трябва ще се срещна и с шведския посланик. Мога да напиша имейл до Външно министерство в Швеция. Ако те не ми обърнат внимание, ще напиша имейл до най-известният им вест6ник и те ще го публикуват на първата страница.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече