Звезди с коронавирус: Виктор Николаев едва не починал, Кобрата със съмнения, че го е изкарали и още…

0

Звезди с коронавирус: Виктор Николаев едва не починал, Кобрата със съмнения, че го е изкарали и още…

 Притеснени за здравето си са и родните знаменитости, а част от тях намериха смелост публично да признаят, че най-вероятно са имали челен сблъсък с коронавируса, пише „Ретро.

 Пръв признанието направи Виктор Николаев,

който шашна зрителите на сутрешния блок на Нова ТВ с откровението си, че бил поразен от заразата още преди пет години. Николаев е убеден, че симптомите са се препокривали изцяло с тези на Ковид – 19. „Жестока двустранна пневмония, тежък задух, седмици  висока температура. Ей така от никъде ни удари. С дъщеря ми лежахме заедно в болница, развихме сепсис, едва ни спасиха. Не можете да ме убедите, че този вирус не обикаля сред нас от години”, коментира Виктор Николаев.

Социологът Кънчо Стойчев хвърли бомбата, че вече е изкарал коронавируса.

„Това не е най-страшният грип, нито е най страшният вирус. Аз го изкарах преди два месеца. Гадно е, дълго е, но минава”, каза Стойчев в ефира на bTV. Тогава обаче той не е бил тестван за заразата, нито пък и бил официално диагностициран от медицинско лице с коронавирус. Просто смята, че симптомите, които имал при боледуването си преди два месеца, били същите като тези, с които се характеризира Ковид 19.

 Съмнения че е боледувал от коронавирус изрази и боксьорът Кубрат Пулев. Той сподели, че покрай множеството информация по темата започнал да си втълпява, че е болен. Следствие на това получил парене в клепачите, което го навело на мисълта, че вероятно е заразен. Кобрата обаче не разкри дали се е подлагал на тест и какъв е резултатът му.

Без скрупули в социалните мрежи синоптичката Гергана Малкоданска призна, че с половинката й – архитекта Алекс Ковачев са се почувствали зле. След няколко дни домашно лечение момичето на времето и мъжът й получили подобрение, но симптоматиката им наподобявала тази на коронавируса. Така двамата решили да се тестват. Резултатът от първата им проба бил отрицателен, но въпреки това, Гергана се подлижи на още един тест, за да е сигурна, пише „Ретро”.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече