Борисов изтрещя след публикуваните снимки от спалнята му: Радев ме следи с дрон!

0

Нечуваният скандал с изобличителните снимки от спалнята на Бойко Борисов, на които виждаме тлъсти пачки по 500 евро, златни кюлчета и неговия пистолет, обикалят мрежата.

Нечуваният скандал изкара Борисов от равновесие. Първата реакция на поредната нечуваната гавра с народа дойде не от кого да е, а от самия Бойко Борисов. Оказа се, бе нещото, което имаме като премиер, по спешност е отменил под напора на скандала планирано за 15 ч. „мачле” и бързо свика пресконференция в централата на ГЕРБ.

Това, което разказва звучи като суми на отчаян човек, чийто задник е лъснал позорно пред цялата нация. Коментарите са излишни.

Президентът Румен Радев ме следи с дрон. Бомбата хвърли премиерът Бойко Борисов по време на извънредната пресконференция в централата на ГЕРБ.

А сега оставаше да има записи и от спалнята, тогава всички сме го закъсали, добави иронично министър-председателят.

„Радев ако го запишат вкъщи, дали си говорят така стерилно. Не признавам, че аз съм на записа, не знам откъде могат да вземат и къде да компилират. Интересува ме дали е законно. Ако е законно, тогава е проблем. Не слушам една и съща песен“, каза Борисов. 

„Охраняват ме докато спя. Охраната на президента Радев и моята спят в един и същи двор. Понеже Радев мина границите искам да ви кажа, че той си позволява да вдига дрон и да ме снима. Като кажа на охраната, че ще сваля този дрон, те му казват и той го сваля. Охраната казват, че той го управлява. Твърдя, че той ме снима с дрон. Прокуратурата да извика НСО и да ги питат. Понеже джипките имат система да свалят дрон и като кажа, те му предават и той го прибира“, каза Борисов. 

„От НСО ми казаха, че от Китай са му подарили дрон и той си го кара“, каза премиерът. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече