Ето го хирурга педофил, закопчан от ГДБОП

0

Хирург от Добрич е арестуван за детско порно. Ударът е на ГДБОП.

Доктор Артур Полшиков, специализант в хирургичното отделение на болницата в Добрич, бе арестуван тази сутрин заради педофилия. Служители на ГДБОП изведоха с белезници медика от квартирата му в Добрич. Д-р Артур Полшиков, който е роден през 1968 г. е руски гражданин, със статут на постоянно пребиваващ у нас, научи „Телеграф медиа“. От няколко години е свалял детско порно. Твърди се, че освен на домашния му компютър, свалял е порно и на служебния в болницата. След ареста коли на ГДБОП бяха забелязани и пред болницата.

Д-р Артур Полшиков е роден през 1968 година в град Твер, Русия. Завършил е Тверския държавен медицински университет. Работил е като детски хирург в Кашинската централна районна болница и като ортопед-травматолог за Тверската детска областна болница. У нас е работил в Спешното отделение на МБАЛ „Христо Ботев“ във Враца, в УМБАЛ “Д-р Георги Странски” Плевен, в районната болница в Павликени. В Добрич работи в Хирургичното отделение на МБАЛ-Добрич, дава дежурства и в Спешното отделение на болницата и в ЦСМП.

„Аз съм потресен. Преди 10 минути ми изпратиха материала по Вайбър и още не мога да повярвам“, бе коментарът на шефа на Спешното д-р Калоян Куртев. „Специализант е в отделението от 3 години и половина. Не съм запознат с личния му живот“, бяха думите на Началника на отделението по хирургия д-р Попов.

„Не съм изненадан от нищо, което се случва в този град. Разбира се, не съм очаквал арест, не познавам личния му живот. Д-р Полшиков е специализант при нас от 1 декември 2016 г. Лекарите, които работят с него, казват, че е добър асистент и добър специалист“, заяви директорът на болницата д-р Светозар Байчев.

Д-р Артур Полшиков е задържан за 24 часа. Очаква се прокуратурата да му повдигне обвинение.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече