Паника в БСП: Четири нови случая на Covid-19

0

Нови четири случая на коронавирус регистрираха в БСП. Така общият им брой става 6. Сред тях са депутатът Николай Цонков, Янаки Стоилов от Националния съвет и Милка Христова, заместник-председател на Столичния общински съвет.

За нови четири положителни проби за коронавирус потвърдиха от градския съвет на БСП в столицата. Сред тях са и депутатът Николай Цонков и общинският съветник Николай Николов.

„Състоянието им е добро“, казва Елка Теохарова. „И тримата ги чух. Абсолютно нямат никаква симптоматика“

Работата на градската организация на БСП няма да бъде спирана.

„Вчера се направи дезинфекция на сградата на „Леге“ и от днес поне екипът на Градския съвет си работи нормално“, каза Елка Теохарова.

Заради положителна проба на Янаки Стоилов вчера на „Позитано“ 20 бяха тествани всички, които са присъствали на пленума на 13 юни.

Пред БНР Николай Цонков каза, че не е бил на пленума на БСП и вероятно се е заразил от друго място. Той заяви, че в момента се чувства добре:

„Нямам нито един симптом, никакви оплаквания. Факт е, че е открит в организма и толкова. Колкото и да спазвам противоепидемичните мерки, от това никой не е застрахован. Спазвам всички правила, така че аз съм си направил списък с контактите, с които съм бил и съм ги уведомил“.

По-рано бе съобщено, че зам.-председателят на Столичния общински съвет (СОС) и член на Изпълнителното бюро на БСП Милка Христова, която даде положителна проба вчера, е настанена в болнично заведение и се чувства добре.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече