Бежанци вместо туристи атакуват Сименорец

0

Групи „бежанци” плъзнаха отново от Турция към България през Странджа. По информация на 19 минути от мястото на събитието, една от тях е била прихваната в Синеморец – любимо морско курортно селище в крайния юг на Черноморието ни.

Каналджиите използват шума около политическите скандали със записи, снимки и есемеси, около лъжливо завишаваните бройки на новозаразените с коронавирус, и влизат необезпокоявани в родината.
Интересното е, че „бежанците” се правят на туристи , при липсата на туристи, като говорят на английски, а не на родните си езици, разказват местните хора. Обменят пари, твърда валута, за да не се издават, пазаруват. Създават имиджа на курортисти.
Те проникват през горите на Странджа, онези, които още не са изсечени от върлуващата необезпокоявано из планинския район с уникална растителност дървена маса, с която ГЕРБ не иска да се справи вече 11 години, откакто е на власт, въпреки многократните медийни аларми, включително и от 19 минути.
Активността е от последните 20 дни, разказват още скандализираните крайморци.


Докато летуват и отдъхват по морето, мигрантите изчакват свръзка за транспорт през страната ни към Западна Европа, която е тяхната дестинация. Както е известно, поради процъфтяването на нашата република, дори те не желаят да остават в нея, а бързат да избягат.
Причината да се стълпяват в най-южния курорт е, че на Китен има КПП, където трудно пробиват, разказват екперти от Гранична полиция.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече