Жената на Бобоков е снимала в покоите на Борисов? (ВИДЕО)

0

Версията на Narod.bg, че жена, в случая съпругата на обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков – Христина, е снимала скандалния клип, показващ покоите на премиера Бойко Борисов с пълно чекмедже с евро по 500, се потвърди от експертен анализ на видеото.

Христина си пада по черните рокли….

Компютърният специалист Стефан, собственик на сайта Suhindol.info, който се занимава с обработка на видеоклипове, анализира клипа, сниман във вила „Секвоя“ в резиденция „Бояна“, където живее министър-председателят Бойко Борисов. Къщата се охранява от НСО и се ползва служебно от премиера, видя Narod.bg.

Отново lady in black

Въпреки специализираната охрана анонимен човек е снимал кадри от къщата му, на които се вижда, че има 500 еврови банкноти и оръжие, алармира и „Евроком”.

Мъжът от видеоклипа коментира, че е успял да открие критично важен елемент, пропуснат неволно или умишлено при заснемането на компромата. На видеото в огледалото се вижда, че жена е заснела кадри, тъй като силуета не може да бъде объркан. Тя е облечена в черна рокля, носи бяла гривна, а и тялото и е в типично женски форми.

Гледайте:

Наскоро се появиха убийствени снимки на премиера, докато спи гол напряко на спалнята, а в чекмеджето му се мъдрят пачки евро по 500, кюлчета злато и пистолет. Снимките бяха разпространени анонимно чрез специализирания сайт Guerillamail.com, който дава възможност да се изпраща без регистрация.

Прегледана: 11819

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече