Жената на Бобоков е снимала в покоите на Борисов? (ВИДЕО)

0

Версията на Narod.bg, че жена, в случая съпругата на обвиняемия бизнесмен Пламен Бобоков – Христина, е снимала скандалния клип, показващ покоите на премиера Бойко Борисов с пълно чекмедже с евро по 500, се потвърди от експертен анализ на видеото.

Христина си пада по черните рокли….

Компютърният специалист Стефан, собственик на сайта Suhindol.info, който се занимава с обработка на видеоклипове, анализира клипа, сниман във вила „Секвоя“ в резиденция „Бояна“, където живее министър-председателят Бойко Борисов. Къщата се охранява от НСО и се ползва служебно от премиера, видя Narod.bg.

Въпреки специализираната охрана анонимен човек е снимал кадри от къщата му, на които се вижда, че има 500 еврови банкноти и оръжие, алармира и „Евроком”.

Мъжът от видеоклипа коментира, че е успял да открие критично важен елемент, пропуснат неволно или умишлено при заснемането на компромата. На видеото в огледалото се вижда, че жена е заснела кадри, тъй като силуета не може да бъде объркан. Тя е облечена в черна рокля, носи бяла гривна, а и тялото и е в типично женски форми.

Гледайте:

Наскоро се появиха убийствени снимки на премиера, докато спи гол напряко на спалнята, а в чекмеджето му се мъдрят пачки евро по 500, кюлчета злато и пистолет. Снимките бяха разпространени анонимно чрез специализирания сайт Guerillamail.com, който дава възможност да се изпраща без регистрация.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече