ТВ Враца: Посрещането на Борисов в града е режисирана постановка, организирана от ГЕРБ (ВИДЕО)

0

ТВ Враца показа репортаж от вчерашното посещение на премиера Бойко Борисов в града. Оказва се, че възторженото посрещане на премиера във Враца е грижливо режисирана постановка, организирана от ГЕРБ. Журналистите от телевизията припомнят и 10 годишното отлагане на ремонта на пътя София – Видин, който е от важно значение за северозападния регион, най-бедния в Европа.

Вчера в големите медии бе показано как под бурни аплодисменти Бойко Борисов слиза от джипа във Враца. Събралите се хора горещо ръкопляскаха и скандираха името му. „Благодарим ти Бойко. Ти направи най-хубавото нещо за нас“, „Ако беше лесно Орешарски да го е направил“, бяха част от скандиранията. Телевизия Враца показва, че това е добре организирана постановка.

Репортажът разказва кои са възторжените хора. Оказва, се също така, че медиите във Враца не са получили информация за посещението на премиера, което бе излъчвано в профила му във Фейсбук, но пък охраната на завода, който той обходи им иска акредитация, за да влязат и да отразят визитата.

Часове по-късно ТВ Враца свали от интернет платформата Youtube и от сайта си своя силно критичен репортаж, след като видеото доби популярност в социалните мрежи и други онлайн медии.

Вижте целия репортаж от презапис:

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече