„Ми-сир-ка” и яйца по Ива Николова (ВИДЕО)

0

Засрамете се, протестиращи! Най-острото перо на съвременната журналистика, макар и взето от мисирка – Ива Николова, нападнахте с тематични викове „Ми-сир-ка” и „Сви-ньо” току пред парламента!

Вярно, че чернокоската не блести с интелекта на Айнщайн, то кой ли от журналистите обладава толкова акъл, но все пак е на работа пред НС, която върши с удоволствие, протестиращи, не ви ли е срам?

Точно Ива Николова бе репортерът, успял да втрещи обръгналия на всякакви мъки и драми ген. Венцислав Мутафчийски с въпроса „Тамянът влияе ли по някакъв начин на коронавируса?“ Само за това питане г-жа Николова е достойна за „Пулицър”, „Златна писалка” и „Куха малинка” едновременно, пише Lupa.bg

Не стига яйчената атака, ами към емблемата на нестандартната журналистика заваляха и обиди, които дори Сашка Васева не би подминала с лека ръка. При това ударът дойде и от политици – бившият депутат на Мигрена Кунева – Настимир Ананиев, сега лидер на своята си партия ВОЛТ, даде публичност на видеоклип, от който виждаме как горката Ива Николова е подложена на гаври под погледа на кордон ченгета.

Ето и поста на Настимир без никаква редакторска намеса:

Днес, на парламента “народната любов”, която очакваше депутатите от управляващото мнозинство се изля върху жълто-кафявата Ива Николова и медията ПИК. Да, лесно е да пишеш, плюеш и лъжеш скрит зад сайтче, друго е да излезеш и усетиш пулса на обществото! Хора с убеждения от ляво, дясно и център са на едно мнение за тази медия и тази “журналистка”.

Писна ми от фалшиви новини, писали са многократно за мен и мои приятели и познати. Медийната бухалка ПИК е и една от причините да сме на #111място по свобода на словото!

#СвободаНаСловото #Обективност #Оставка

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече