Уж битият професионален протестиращ – племенник на общинар от ГЕРБ

0

Професионалният протестиращ Георги Флоров, който още през 2013-а г. си призна, че е платен, а снощи обяви, че е бил пребит от трима нападатели, се оказа племенник на общинар от ГЕРБ в София, научи Lupa.bg. Роднинската връзка на Флоров е с бизнесмена Борис Петров, който влезе в състава на СОС миналия ноември. 

Пред Lupa.bg обаче Петров заяви: 

„Той е син на моя първа братовчедка. Със семейството не поддържам връзка от поне 4-5 години, когато тя последно беше на работа при мен, в моето заведение. От тогава нито съм виждал, нито съм чувал момчето. С брат му обаче сме водили разговори и преди години именно чрез него предадох на Георги да бъде по-въздържан в проявите си“. 

Общинският съветник отрича да има общо с провокациите на племенника си. Когато миналата седмица статистът нападна палатковия лагер на протестиращите срещу управлението на ГЕРБ пред Алма матер, Петров е бил в чужбина. Така той отрече да е давал тон за действия на Флоров. „Вижте, нямам нищо общо с него. Напротив, преди години, когато протестираше срещу ГЕРБ, ми беше станало доста неприятно от негови послания във фейсбук – да, там сме приятели и съм чел негови позиции, с които не съм бил съгласен“, обясни чичото. 

Попитан за евентуалното инсцениране на побоя върху Флоров тази нощ, каквито слухове се завъртяха в последните часове, Петров отсече: „Не вярвам да направи такова нещо. Но не знам дали лъже, или не. Не се наемам да коментирам“. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече