Депутат от ГЕРБ: Румен Радев е като камикадзе

0

Депутатът от ГЕРБ Младен Шишков определи президента Румен Радев за „камикадзе“ по време на участието си в предаването „Патарински LIVE“, за да олицетвори политическата битка, която е подхванал с Народното събрание.

Румен Радев е като камикадзе, което влиза в боя, но не знае дали ще излезе успешно от него. Той иска просто да управлява, а дори няма ясна политическа формация зад гърба си. Вместо обединител, той в момента е явен разединител на нацията“, каза Шишков.

Той коментира още и протестната проява в Народното събрание през изминалия ден, след която се наложи намесата на НСО, за да изведе майките от „Системата ни убива“, като я определи за прекрачваща границите на нормалното изразяване на мнение. Шишков се обяви и в защита на председателя на Парламента – Цвета Караянчева, чиято оставка бе поискана официално днес от БСП и ДПС.

Проблемът с майките от „Системата ни убива“ от социален се превърна в политически. Те вече не искат да разговарят, а искат да наложат своя политическа конюнктура“, каза още той и заяви, че Мая Манолова се е вляла в редиците на неправителствената организация.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече