Драма: Врагиня на Румен Радев дебне щерка му в НАТФИЗ

0


Първият шамар в живота на президентската дъщеря вероятно ще дойде от НАТФИЗ. След като красивата Дарина Радева влезе в най-престижния ВУЗ за актьори у нас с изумително висок бал, тя ще бъде посрещната лично от ректора проф. Станислав Семерджиев и ще й бъде връчена студентската книжка.


Известно е, че ръководителят на НАТФИЗ и държавният глава Румен Радев са близки и многократно главнокомандващият с първата дама Десислава са гледали представления на младите актьори. Не така стоят обаче нещата с друга преподавателка на първокурсничката.
Оказва се, че тя ще попадне и в курса за сценична реч не на кого да е, а на една от най-върлите противнички на баща й в политически план. Става въпрос за бившата медийна съветничка на военния министър Николай Ненчев – Валерия Кардашевска, която бе и ръководител на информационния център на отбранителното ведомство и неведнъж е заявявала позиции срещу БСП, а се говори – и лично срещу Радев. Така че зрелостничката ще трябва да се сблъска и с този потенциален конфликт на политическа основа още в първия семестър.  


Иначе за разлика от други години, когато НАТФИЗ се пълнеше с куп именити наши актьори и техните наследници по пътя на петата муза, това откриване на учебния сезон ще бъде само между студенти и преподаватели без техните родители заради мерките срещу епидемията от Ковид-19. Така Радев ще пропусне старта на кариерата на талантливата Дарина.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече