Първанов махна брадавицата си, разкраси се с лазер

0

Бившият държавен глава се разкраси с лазерПрезидентът Георги Първанов се е подложил на процедура с лазер за премахване на огромната бенка на лицето си, установи „Уикенд”. С напредването на годините по лицето на бившия държавен глава се появили няколко кожни образувания, но едно от тях, голямо колкото монета от 20 стотинки, го притеснявало особено много.

Първанов нямаше никакви кожни проблеми, докато участваше активно в политическия живот на страната. По времето на двата му президентски мандата лицето му беше безупречно чисто и гладко. Преди година на лявата му буза изникнала огромна съмнителна бенка, която много прилича на меланом. Петното бе заснето от папараците ни през декември, когато бившият държавен глава посети Народния театър за поклонението пред Стефан Данаилов. Докато експрезидентът пристъпяше към ковчега на народния артист, мнозина разглеждаха с любопитство образуванието на лицето му. То бе с тъмна пигментация, асиметрично и с неравни граници.


Първоначално брадавицата не била голяма, но постепенно започнала да се уголемява.

Политикът се притеснил, че доброкачественото образувание може да се изроди в рак на кожата и решил да се консултира с дерматолог. Лекарят не само, че не го успокоил, че няма нищо тревожно, но дори му се скарал, че е чакал месеци наред преди да вземе мерки. Дерматологът му препоръчал да го махнат колкото се може по-скоро преди да е прераснало в рак.


Без изобщо да се колебае, няколко дни след прегледа Първанов се подложил на отстраняване на брадавицата с лазер. Процедурата била извършена с местна упойка и била абсолютно безболезнена, а когато видял президентът дори съжалил, че не е направил интервенцията по-рано. За първи път след операцията Първанов се появи в студиото на публицистичното предаване „Неделята на Нова” по Нова телевизия. Така стана ясно, че е премахнал опасния белег от лицето си.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече