ГОРЕЩИ СТРАСТИ В БСП! Нинова в опасна връзка с младия Калоян Методиев

1

Горещ слух върви из червените среди само седмици след раздора между „Позитано” 20 и „Дондуков” 2, станал повод да се говори за трайна и окончателна еманципация на президента Румен Радев от преизбраната лидерка на БСП Корнелия Нинова. Източници на „Уикенд” от няколко места упорито твърдят, че не политически, а дълбоко интимни били причините да се стигне до остра размяна на реплики между двамата в последно време. Като ябълката на греха представлявал не кой да е, а доскорошният началник на кабинета на държавния глава Калоян Методиев.

„44-годишният политолог е новата изгора на Корнелия Нинова. Тя има по-специални отношения с него”, категорични са нашите източници. Дали обаче действително двамата имат любовна закачка или това е поредната спекулация от противниците на червената шефка заради трусовете в БСП? Една снимка в ресторант само подклади слуховете допълнително. Нинова и Методиев лъснаха на таен обяд в култово столично заведение, при това на маса за двама. Оказа се, че такива задушевни срещи имали кажи-речи всяка седмица.


Според източници на Уикенд по-близките им отношения започнали малко след като бившият международен секретар на някогашното Младежко СДС оглави кабинета на Радев.

Говори се, че лично Нинова го лансирала миналата година на позицията, след като тогавашният началник в „Дондуков” 2 Иво Христов „кацна” на челните позиции в листата на червените за европейските избори и замина за Брюксел. Тогава тя предложила Методиев на президента като изкусен дипломат и основна фигура в Института за стратегии и анализи. Мълвата твърди още, че познанството на Нинова и Методиев датира още от 90-те години, като и тогава имало искри между тях, но те така и не намерили физически израз.


Нещо повече, сегашното поведение на преподавателя в Алма матер спрямо новата му шефка и твърдата му заявка да избере „Боровец пред Правец” (като има предвид сватбата на Илияна Йотова, която събра Радев с пловдивския бизнесмен Георги Гергов на една маса в родния град на Тодор Живков – б.р.), били красноречиви, че щял да намери място и в бъдещите листи на Столетницата за парламентарния вот.


Злите езици припомнят още по-пикантно, че по същия начин депутатската си банка заел и бившият пиар на ЦСКА Иван Ченчев. Говори се от години, че там също имало горещи чувства, което пък пратило синеокия красавец право като шеф на Районния съвет в Оборище, когато Нинова стана председателка на партията за пръв път (членската й карта е издадена от същата организация – б.р.).
Подобни слухове от известно време витаят и за автомобилния състезател Крум Дончев, за когото също спекулации в интимен план се появиха заради безусловната подкрепа, която той заяви за Корнелия Нинова преди прекия избор на лидер на 12 септември. Според запознати обаче автомобилния пилот елегантно се дистанцирал от нея преди няколко месеца.


Въпреки публичния си имидж на суховата моралистка, Корнелия Нинова била доста страстна натура, силно подвластна на Ерос, разкриват приближените й. Преди няколко години „Уикенд” публикува пикантни снимки, направени в парламента, на които покойния вече Стефан Данаилов закачливо опипа задника на партийната си лидерка, докато тя преминава покрай него. „Ех, бе, Ламбо”, реагира Корнелия, без да дава вид на особено засегната от мераците на актьора-депутат.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече