Манолова яхва протестите след абдикацията на Отровното трио (Всичко е въпрос на тайна договорка и с нареждането на Божков)

0

Бабикян, Хаджигенов и Минеков вече няма да ходят всеки ден на площада и да нахъсват недоволните от трибуната. Според тях тази мярка се налага, защото има много болни от коронавирус. Истинската причина обаче е липсата на протестиращи, които оредяваха всеки изминал ден. Затова от Триото са провели разговори с приближената им Мая Манолова. Свитата на бившата омбудсманка са съгласила да поеме щафетата, за да има някакво присъствие на площад Независимост, пише „Галерия“.

Очаква се през следващата седмица Мая Манолова да се яви като водач на протеста. Говори се, че адвокатът на Лилана – Хаджигенов е получил указания от Васил Божков да остави поле за изява и на другата му любимка Мая Манолова, която беше снимана да чака в офиса му на Московска 43.

 За сметка на всекидневните протести Триото е решило да търси социални бунтове на хората, които не се интересуват от политика, нова конституции прокуратура.

„Започват да търсят недоволни, а такива ще има заради зимата и коронавируса. Явно с идеалистите не им се получи“, коментират малкото останали хора на площада, които ще продължават да ходят там.

Освен социални бунтове в страната, тримата се надявали с обиколката си в страната да съберат достатъчно симпатизанти за да направят партия, но идеята била разколебана от рехавото присъствие.

В същото време хората са дали десетки  хиляди левове за каузата на протеста и сега не е ясно, за какво ще се харчат тези пари. Хората, които са превели по сметката на Хаджигенов средства, са разочаровани, защото искали да подкрепят протеста, а не да покриват разходи за път и хотели на тримата в търсене на подкрепа за партия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече