Столетницата съвсем рухна: Още трима депутати напускат групата на БСП

0

Още трима депутати от БСП напускат Корнелия Нинова, писа първо Lupa.bg. До дни Мартин Обрешков от Кубрат, който наследи на банката миналата година кмета на Разград, видинчанинът Цветан Топчиев и Николай Пенев от Ямбол се канели да се присъединят към бандата на Красимир Янков, разкриха нашите източници. Така групата на бесепарите ще падне до едва 67 души.


Мартин Обрешков


Цветан Топчиев


Николай Пенев

Междувременно Янков вече обяви, че е готов да подеме курс към създаването на нова партия, която да обедини всички недоволни от ръководството на БСП в последните 4 години. 

Миналата седмица в Народното събрание се стигна до размяна на остри реплики между ренегатите и социалистите. Реплики като „предатели“ и „еничари“ вече били ежедневие за откъсналите се от червената група, оплакаха се самите те. Според тях лоялните на Нинова другари били бесни не толкова от вътрешното разцепление, колкото от опасения, че напусналите се ще оформят ново БСП. И изтъкват, че вече стоели по-добре медийно и по-често канели тях в различни телевизионни и радио предавания, отколкото доскорошните им колеги от „Позитано“ 20. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече