В мътните води на пандемията, Мангъров завъртя алъш-вериш с лекарства

1

Доц. Атанас Мангъров припечелва допълнително покрай кризата с коронавируса, писа ПИК. Докторът, който е на държавна заплата като детски инфекционист, е намерил начин да осребри телевизионното турне, което спретна на бързи обороти в последните месеци покрай пандемията.

Той е станал лице на илач за подсилване на имунната система, което рекламира лично като чуден илач в условията на епидемия. Въпросните капсули съдържат само прости билкови съставки, но въпреки това се продават за цели 16,80 лв., а промоцията им върви ударно по аптеки и в интернет с лика на Мангъров, който не слиза от тв екраните.

Макар и с печална слава заради скандалите, предизвикани от самия него, след като нарече възрастните „сухи съчки“, а колегите си – терористи, Мангъров явно е на принципа, че лоша реклама няма. Доказателство за това е и фактът, че е успял да завърти бизнес покрай целия екшън, предизвикан от изцепките му.

При това е станал ортак не с кого да е, а с доста известен бизнесмен от кръговете на БСП. Става дума за инж. Марин Пенков, който е бил бос в градския съвет на червените в София и от години се занимава с продажбата на билкови илачи. По-интересното е обаче, че той е сред най-приближените на сивия кардинал в столетницата – Румен Овчаров, а покрай това и на самата Корнелия Нинова. Затова и дъщеря му неслучайно бе личен избор на соцлидерката за едно от първите места в евролистата на БСП преди година, при това на мястото на лидера на ПЕС Сергей Станишев. Цветелина Пенкова бе поставена от Нинова на пета позиция на изборите и успя да спечели място за 5 години като евродепутат в Брюксел.

1 Коментар
  1. Мангьровистка казва

    ПИК, не докосвайте Д-р Мангьров, скрийте се и се тьрсете…

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече