Лукарски хвърли бомба: Шеф в СДС се фукаше, че е бил любовник на Десислава Радева

0

Главният секретар на „сините” Илия Лазаров отрича, плаши със съд

Бившият син лидер Божидар Лукарски се подигра брутално на настоящия главен секретар на СДС Илия Лазаров, като го описа като „службогонец и виден предател, лизал задници, за да успее да стане посланик, макар и неуспешно”. От публикация на някогашния стопанин на „Раковски“ 134 във Фейсбук излезе и гореща клюка от интимния живот на синия функционер – дали вярна или не – че Илия Лазаров навремето е имал интимна връзка с президентшата Десислава Радева, писа Уикенд.

Според намека на Лукарски, първата дама, докато била съветничка на лидера на СДС Румен Христов, е имала флирт с Илия Лазаров. Ето и точно какво написа Лукарски, след като в началото поясни на какви унижения се подложил Лазаров, за да се добере до дипломатически пост покрай кадровите рокади в дипломацията от последните дни:

„Независимо от намиганията и подмятанията как си имал взимане-даване с някогашната съветничка на настоящия председател на СДС, Румен Христов! Говорим за президентската съпруга Генерал Деси, разбира се! Аз, честно да ти кажа, а е видно от резултатите, не си имал някакви по-интимни връзки, с който и да е, освен с козунака по Великден“, написа жлъчно Лукарски.


Министърът на икономиката бе брутален в описанията си как Лазаров е драпал за дипломатическо място в чужбина. Бившият лидер на СДС не наложи никаква цензура на писанията си и директно „стреля“: „Разбрах, че са излезли Указите на президентчето за посланици в Португалия и Франция. И никъде там не видях името на Илия Лазаров, главния секретар на СДС, по-известен с прякора си Посланика! Човекът колко ли задници не излиза, колко ли каузи не предаде, с едничката цел са стане посланик в Лисабон или генерален консул във Валенсия… Било му детска мечта! То не бе Надежда, Бойко, Румен Христов, игри с Цветанов, обич към подсъдими маргинали в СДС като защитения свидетел по дело „Вальо Топлото”, някой си Жоро Ненков (не, че някой си спомня за тази утрепка!), кълнящ се във вярност и към моя милост, включително… Но когато си обикновен предател, съчетано с нелицеприятен външен вид… Няма как да стане, другарю Лазаров!“


Илия Лазаров от своя страна обяви, че вероятно ще заведе дело за обида и клевета срещу Божидар Лукарски. „Толкова е нелепо и гнусно, че просто нямам думи! Чудя се дали да се занимавам със съдебни дела, които със сигурност ще спечеля… Трябва да се консултирам с адвоката си”, лаконичен бе Лазаров.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече