На хората им писна от шепата метежници: 200 безделници по улиците се чудят каква свинщина да направят

0

Хора с болни амбиции и алчни за власт не се спират пред нищо, за да постигнат целите си. Докога агресивни и необразовани лица, а още толкова наследници на бившите комунисти, ограбили България, ще говорят от името на народа.
Само избори решават кого ще избере народът.

Ще ми се търкалят по земята и ще стъпват върху националното знаме. Ще ми пишат простотии, измислени от елементарни мозъци. 200-300 неконтролируеми безделници се чудят коя поредна свинщина да направят. Ако имате малко мозък в главите си, а не само голяма алчност да се доберете до властта, ще знаете, че светът е изправен пред тази страшна зараза и последиците са тежки и как ще оцеляваме?

От 1936 г. съм живяла при монархия, монархо-фашистко управление, комунизъм с убийства, лагери, лишения и при демокрацията в кавички. Да хвърляш по парламента и по държавни сгради нечистотии, яйца, домати, е върхът на вашия идиотизъм. В друга държава отдавна щяха да ви изметат от улиците. И да вземете властта, народът ще ви изгони след 2-3 г., защото ще доведете страната до дъното.

Държавата направи много за инвалидите. И като гледам с каква злоба и омраза мятаха яйца, си мисля – защо тези майки не си гледат децата. Доста хора знаят защо. Не използвайте децата си, за да угодите на един неуспял политик.

А най-страшното е възмездието. Вие рушите мира, травмирате две трети от софиянци. То ще ви настигне, та да плащат деца и правнуци заради вас.

Пише Иглика Николова от Бургас до „Ретро“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече