На хората им писна от шепата метежници: 200 безделници по улиците се чудят каква свинщина да направят

0

Хора с болни амбиции и алчни за власт не се спират пред нищо, за да постигнат целите си. Докога агресивни и необразовани лица, а още толкова наследници на бившите комунисти, ограбили България, ще говорят от името на народа.
Само избори решават кого ще избере народът.

Ще ми се търкалят по земята и ще стъпват върху националното знаме. Ще ми пишат простотии, измислени от елементарни мозъци. 200-300 неконтролируеми безделници се чудят коя поредна свинщина да направят. Ако имате малко мозък в главите си, а не само голяма алчност да се доберете до властта, ще знаете, че светът е изправен пред тази страшна зараза и последиците са тежки и как ще оцеляваме?

От 1936 г. съм живяла при монархия, монархо-фашистко управление, комунизъм с убийства, лагери, лишения и при демокрацията в кавички. Да хвърляш по парламента и по държавни сгради нечистотии, яйца, домати, е върхът на вашия идиотизъм. В друга държава отдавна щяха да ви изметат от улиците. И да вземете властта, народът ще ви изгони след 2-3 г., защото ще доведете страната до дъното.

Държавата направи много за инвалидите. И като гледам с каква злоба и омраза мятаха яйца, си мисля – защо тези майки не си гледат децата. Доста хора знаят защо. Не използвайте децата си, за да угодите на един неуспял политик.

А най-страшното е възмездието. Вие рушите мира, травмирате две трети от софиянци. То ще ви настигне, та да плащат деца и правнуци заради вас.

Пише Иглика Николова от Бургас до „Ретро“

Прегледана: 2425

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече