ЛиЛана скъса с Хаджигенов! Адвокатът вече не защитава държанката на Черепа и не посещава апартамента й

0

Певицата Лиляна Деянова – Лилана е преустановила работните си и интимни отношения с адвокат Николай Хаджигенов, натрупал популярност по време на протестите срещу Бойко Борисов като част от тъй нареченото Отровно трио.

Поп изпълнителката от близкото минало и любима държанка на укриващия се в Дубай от родното правосъдие хазартен бос Васил Божков е освободила преди 2 седмици Хаджигенов като свой адвокат и вече е представлявана от други юристи, научи „Уикенд“.
Лилана е подсъдима заедно с брат си Александър, съдружника си Мартин Димитров и още двама души за злоупотреби с еврофондове. Според обвиненията, повдигнати й от Специализираната прокуратура тази пролет, знойната блондинка е ръководила престъпна банда за източване на милиони левове от европейски средства, а ръководени от нея дружества са продавали софтуери и дигитални платформи, представяйки ги за разработени от фирмата продукти. По тази схема Лилана е

прибрала неправомерно над 2,5 млн. лв.

по европейската програма „Иновации и конкурентноспособност“.
Певицата е на свобода от няколко месеца, но разследването срещу нея продължава, а антикорупционната комисия КП КОНПИ също е предприела действия срещу нея, поставяйки под запор имотите и авоарите й.
Досега остава загадка поради каква причина Лилана е взела решение да се освободи от своя адвокат Николай Хаджигенов. Съседи на певицата обаче свидетелстват, че юристът-протестър напоследък не се мярка в жилището на красивата си клиентка. Мълвата, че Хаджигенов вече споделя и постелята на Лиляна Деянова тръгна през лятото, когато двамата бяха неотлъчно заедно, а адвокатът често оставаше до ранни зори в дома й.
Според мълвата, която се носи из София, спонсорът на Лилана Васил Божков е останал неприятно сюрпризиран от топлите чувства, поддържани между дългогодишната му любовница и протестния лидер и се е намесил. Според друго обяснение, давано от близки до изпълнителката, Лиляна Деянова сама

предпочела да освободи Хаджигенов

като свой адвокат, за да бъдат преустановени слуховете за тяхна интимна връзка, които по нейни думи били лъжа. Това обаче обидило горделивия юрист, разправят, че той се разделил с клиентката си не по най-циливизования начин.
Както „Уикенд“ вече писа, срещу адвокат Николай Хаджигенов от самото начало е бащата на певицата – д-р Христо Деянов, който не крие мнението си, че протестния лидер няма необходимите умения, за да завоюва победа над прокуратурата в съдебна зала.
В последните месеци адвокат Хаджигенов си спечели много врагове в съдебната система не толкова заради битността си на протестър, колкото заради скандално проведение в съдебна зала. Заради Хаджигенов бяха отложени няколко дела, тъй като адвокатът демонстративно се явяваше без предпазна маска в съдебна зала, натрупвайки глоби за неуважително отношение, но и отлагайки процеси. Други клиенти на Хаджигенов, платили му между 5000 и 7000 лв. за да ги защитава на всяка съдебна инстанция, се ожалиха, че

адвокатът не се явява на делата

им, или пък идва неподготвен, тъй като е изцяло зает с мисията си да свали управляващите.
Същевременно лидерите на патентованата марка „Отровното трио“ преустановиха протестните действия пред Народното събрание заради коронавирусната пандемия и рязкото отдръпване на недоволни граждани. И докато Хаджигенов и ортакът му Арман Бабикян се готвят да влизат в политиката, то третия от Отровното трио – архитектът Велислав Минеков, вече бие отбой.
„Стар съм и съм уморен, а и тази злоба, която ни залива, наистина ми идва в повече. Нямам проблеми да ме плюят непознати, но хора, на чието мнение държа и които чувствам като съмишленици да ме мразят – това ми идва в повече“, призна неотдавна за оттеглянето си от „Отровното трио“ Велислав Минеков в интервю пред Сашо Диков.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече