Секс историите на Христина Бобокова – достойни за холивудски филм

0

Заобиколена от силните на деня и от мултимилионери с дейности на ръба на закона. По този начин преминава по-голямата част от живота на Христина, съпругата на Пламен Бобоков, сочена като „Прекрасната госпожа“, сготвила Бойко Борисов със снимки от спалнята му, пише ПИК.

Няколко са пикантните епизоди от биографията на родената в аристократично семейство в Пловдив бъдещата бизнесдама, която след години се замеси в шпионски скандал с премиера на страната така небрежно и с типичната женска хитрост, подкрепяна от хора с власт и пари, ще се сдобие прозвището българската Мата Хари. Според приличната част от биографията на Христина Бобокова, тя израства под Тепетата, заобиколена от култура и изкуства. Таткото на скандалната бизнесдама бил музикант в Пловдивския  театър, а баба й по бащина линия – актриса. Още от началните класове Христина започнала да посещава уроци по рисуване и винаги животът й се е въртял около мисълта да се занимава с изкуство.

Според тайното минало на Христина Бобокова обаче доста по-горещи са били амбициите й в модата присъщи на всяко красиво момиче. Из Филибето се мълви под сурдинка, че преди да прилапа русенския милионер, Христина е била близка с босовете на СИК за региона, които контролирали каталозите с красиви момичета, за пред обществото наричани манекенки.

През 1995г. Христина е само на 15м години, когато попада в орбитата на фестивала „Процес-Пространство“. Не пропуска нито едно негово издание и няколко години по-късно именно там среща Пламен Бобоков.

Естествено, като една умна жена, веднъж докопала се до мъж със състояние, каквото не е тайна, че русенецът притежава в излишък, брюнетката изиграва ходовете си тактически правилно – още млада ражда 3 деца на Бобоков и като една типична милионерска съпруга се заема с меценатска дейност.

За живота, който Бобоков й поднася на тепсия, мечтае всяка златотърсачка. Затова и артпримадоната Христина Бобокова много внимава да не стъпи встрани от правилната линия, като си създава ореол не на милионерша със страст към скъпите бутици и шопинги, а на бизнесдама-меценат, силно загрижена за изкуството. Разбира се, не е изключено не всичко да е пари и да става дума и за любов, но историята многократно е доказвала, че в подобни бракове много често водещи са материалното и интересът.

А от брака си Христина Бобокова определено печели огромни дивиденти. Покрай бизнес познанствата на съпруга си, красивата пловдивчанка живее живот, за който из кулоарите на Кукления театър под Тепетата, в който е израснала, едва ли изобщо някога е мечтала,

Така се стига и до близката й дружба с погнатия от прокуратурата по 19 различни и тежки престъпления Васил Божков. Бракът на Христина с Пламен Бобоков я отвежда на борда на най-скъпата яхта в „Малтийски сокол“, наета от Черепа за лятната ваканция на двете олихархически семейства миналата година. Седмицата из Средиземно море е струвала на олигарха, укриващ се в Дубай колосалните 1 милион лева. Заподозряната, че е „сготвила“ премиера милионерша, е ползвала услугите и на частния самолет на Васил Божков.

Приближена в миналото си до босове на СИК, съпруга на близкия до Румен Радев русенски милионер Бобоков, дама от компанията на другия клиент на прокуратурата Васил Божков, та чак до спалнята на премиера- секс историите й са достойни за филм…

Ето такива интересни връзки и познанства изплуват в житието-битието на сочената в публичното пространство за родната Мата Хари.

С това прозвище Бобокова се сдоби, след като в интервю за германския всекидневник „Франкфуртер алгемайне цайтуг“, взето на 9 октомври, премиерът Борисов почти директно обвинява президента Радев и помощниците му за компромата със снимките от спалнята му.

А българската Мата Хари очевидно изобщо не се притеснява от проблемите на семейството ѝ със закона, нито от това какво би станало, ако името ѝ бъде публично оповестено като извършител на незаконно заснемане на министър-председател без неговото съгласие. Защото артпримадоната, изживяваща се като куратор и изкуствовед, в края на миналия месец изненадващо удостои сприсъствието си 5-годишния юбилей на столична галерия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече