Георги Марков: Йожеф Сайер се зарази с джендърство в Брюксел, 4 години му се е надула главата и рекъл да опитa

0

Йожеф Сайер се зарази с джендърство в Брюксел. До това съждение стигна депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков .

Марков е известен със силните си симпатии както към българския премиер Бойко Борисов, така и към премиера на Унгария Виктор Орбан, който е изправен пред силен натиск, след като евродепутат от партията му ФИДЕС се оказа в епицентъра на гей скандал в Брюксел.

Йожеф Сайер призна, че е участвал в тайна сбирка в Брюксел, описана от белгийските медии като „оргия“. В нея са участвали „25 голи мъже“ и според организатора тя е била „Ковид фрий“ (без спазване на противоепидемичните ограничения), в разрез със здравните правила. Заради скандал Сайер подаде оставка.

„Йожеф Сайер е от основателите на Фидес от 1988 г. Той е юрист, малко по-голям от Виктор. Той е един от хората, които правят партията Фидес. Женен и с голямо дете. Жена му не е коя да е – тя в момента е конституционен съдия в Унгария.  Това е грешка на Виктор Орбан и се надявам да си я поправи“, каза Георги Марков пред БНТ.

„Сайер е от 2006 г. (в ЕП – бел.ред.) и този човечец се зарази. От сутрин до вечер 14 години слуша за джендър идеология, за гей бракове, за хомосексуални, бисексуални, трисексуални, многосексуални, транссексуални. Ми той се зарази, то прихваща. Затова – в Брюксел евродепутатите по един мандат. Приятел ми каза, че вече в кафенето на Европарламента са се чифтосали по двама. Зарази се човекът от джендър идеологията“.

„Ама, приятел, ти нима не чу с какво почна сесията след изборите за Европарламента? Точно с Истанбулската конвенция. С какво завърши, бе, приятелче? Основното им лого на последното заседание беше македонско малцинство в България и отново джендър идеологията, гей браковете, пансексуалните и многосексуалните. На Сайер 14 години му се е надула главата и рекъл да опита“, разясни Георги Марков пред водещия Георги Любенов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече