Ревизоро официално: Отказвам се от политиката!

0

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров се отказва от политиката и няма да участва на следващите парламентарни избори. Това заяви самият той в интервю, дадено пред Българската национална телевизия.

„Бил съм ревизор номер едно, шеф на парламентарна група, не искам постове. Искам да използвам ефира на националната телевизия, за да кажа, че няма да участвам на изборите. Докато другите имат време за кампания и да се подготвят, аз искам да си свърша работата до края на мандата, за да има вода.

Освен това, 20 години майка ми стои на село и чака син да види. Няма да се занимавам с политика. Аз съм поел своя ангажимент пред премиера, с когото е чест да работя, но не може някои постоянно да се опитват да си мерят химикалите", обясни Димитров.

„С Танева аз нямам проблем“, констатира Ревизоро след искрите, които прехвърчаха между МОСВ и МЗ за водата на земеделците, и видимо раздразнен, нападна депутати от ГЕРБ, като обясни, че цяла година се кара с народни представители от Варна и Бургас по темата за водата.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече