Веселин Маринов: Илияна Йотова ме прокуди от БСП!

0

Веселин Маринов е бил прокуден от БСП лично от днешния вицепрезидент Илияна Йотова, съобщава в новия си брой седмичникът „Уикенд“, позовавайки се на новоизлезлите мемоари на певеца „От любов“. В тях сантименталния Веско разкрива, че причината да смени левицата с ГЕРБ е обида, нанесена му от някогашната говорителка в БНТ.

Илияна Йотова отправила злостна реплика по негов адрес през 2009 г., когато била кандидат-депутат на БСП. Това много обидило чувствителния изпълнител и той решил да приеме поканата на и да започне да пее за току-що учредената ГЕРБ.

„Взех решение да не пея повече за БСП в мига, в който срещнах Красимир Живков, тогавашния кмет на Правец. Бях там за концерт за 24 май, но изтеглен по-рано заради изборите. Целият град беше облепен предварително с мои плакати, но отишла на посещение Илияна Йотова, кандидат за депутат от този район, и като видяла афишите ми, казала: „Какъв е този тука, още ли пее?”. Кметът ми сподели това с голямо учудване.

А аз, който през цялото време от някаква криворазбрана морална отговорност към БСП, не поемах още ангажимент към ГЕРБ, изстинах целия. Това беше последната капка, която натежа в решението ми.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече