Павел Вълнев: Вижда се краят на престъпния конкубинат ГЕРБ-ДПС

0

Малко остава. Рано или късно този престъпен конкубинат между ГЕРБ и ДПС ще издъхне под напора на чистата човешка енергия. Това коментира във фейсбук страницата си зам.-председателят на „Републиканци за България“ Павел Вълнев.

Публикуваме пълния текст:

Приветствието на турския президент Ердоган до конференцията на ДПС демаскира близките връзки на ГЕРБ с партията на Доган, тъй упорито укривани от общественото мнение в София.

„Виждаме, че под лидерството на моя скъп приятел, министър-председателя Борисов, България продължава да води решителната си борба с коронавируса…“ – каза Ердоган.

Борисов и Ердоган

Като майстор на ритуалните преструвки, в този миг ДПС се престори, че не е искала оставката на Борисов за същото само преди няколко седмици. При това – заедно с оставката на президента Радев.

Съспенсът в тайната връзка ГЕРБ-ДПС, за разлика от всички други, чисто духовни придобивки от подобна операция, е силно материален. Всеки ден продължение на тази близост носи придобивки и за двете страни. За сметка на хората от смесените райони. За сметка на демокрацията в България.

Малко остава. Рано или късно този престъпен конкубинат ще издъхне под напора на чистата човешка енергия.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече