Вежди скочи срещу Жоро Боеца: Защо този видински примитив е на ВИП-обслужване?

0

Остри думи към шефа на „Боец“ Георги Георгиев отправи бившият министър на културата Вежди Рашидов. Депутатът е възмутен от поведението му, след като продължи да иронизира и атакува, въпреки че бе настанен в Интензивното на ВМА с тежка инфекция с коронавирус.  

„Възмутен съм от това, което прочетох относно ВИП обслужването на хора като така наречения „Жоро Боеца” – един човек, забелязан не с труда си, не с талант или умения, а с  едно анархистично, безпардонно и арогантно оплюване на всичко и на всички, особено на властта, което напоследък е една мода. Оплюването се оказа път за известност на нищото.

Известност, която за жалост в България се добива лесно. У нас бързо се добива слава или от нищо незначещи плеймейтки или от хора, чийто единствен принос в живота е в това да плюят известните, можещите, талантливите, заяви пред Блиц Рашидов.

„Недопустимо е днес , когато сме свидетели на препълнени болници и на уморени до безбожност лекари, които са незаслужено оплювани и всеки ден все повече медици се

разболяват от Ковид – 19, хора, които до вчера са нападани и обвинявани, включително и от този екземпляр, наричан „Жоро Боеца”, който активно допринасяше за създаването на хаос и анархия, безпардонност към властта и нейните разпоредби, който на всеки протест крещеше и разнасяше слюнки, когато се горяха маски в знак на несъгласие, създавайки инкубатор, в който всеки всекиго заразяваше и разболяваше, недопустимо е този човек днес да е ВИП болен и на специално обслужване“, категоричен е депутатът.

„На поведението на такива като него се дължи България да стигне до първите места по смъртност. Както и на Отровното трио, което от агресивния свят днес облече овчата кожа на добротата. Всички те много късно се сетиха да са загрижени за медиците. За разлика от цялото общество, което разумно спазваше наложените правила именно, за да не сме на първите места по смъртност в света“, посочи Рашидов.

„За щастие надежда ни дават младите бъдещи медици, които се хвърлиха като доброволци в битката с пандемията. Тези деца в такъв труден момент при това тяхно себеотрицание заслужават поклон. И в същото време научаваме, че един нищо незначещ видински агресив и примитив е на ВИП медицинско обслужване“, убеден е Рашидов.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече