Нова драма със снахата на беглеца Божков, Ива изживяла една от най-кошмарните седмици в живота си

0

Каръкът продължава да съпътства роднините на Васил Божков и в последните дни на 2020 г. Снаха му Ива призна, че е изживяла една от най-кошмарните седмици в живота си, в която напрежението ѝ дошло в повече и буквално била на ръба.

След като баща ѝ Стефан Софиянски бе приет в болница „Токуда“ след усложнения от коронавирус и изписан няколко дни по-късно, Ива и мъжът ѝ Антон преживели и битов кошмар. Луксозният апартамент в столицата, в който двамата живеят заедно със своите деца Васил и Мая, едва не изгорял. За щастие, екстремната ситуация била овладяна своевременно и сериозни щети нямало.

Въпреки това цялото семейство било шокирано и изплашено.
Едновременно с това снахата на забягналия в Дубай олигарх с 19 обвинения Васил Божков призна в откровен разговор с последователите си в социалните мрежи, че ѝ тежи, че е безработна и нито една телевизия не проявявала интерес към нея. Ива обаче заяви, че не мисли да сменя амплоато и все още искала да се занимава с журналистика, но под различна форма.

В момента тя подготвяла самостоятелен проект, който щяла да развива в онлайн пространството. На въпрос от свой последовател дали обмисля да замине извън страната тя бе категорична: „Имам много проблеми в България, повече, отколкото предполагате, но няма да бягам в чужбина!“. Снахата на Божков разкри, че ежедневието ѝ, откакто напуснала Нова телевизия, основно било запълнено с грижи около децата ѝ, като в момента тя им помагала с онлайн училището. Макар да стояла почти 24 часа вкъщи, животът ѝ съвсем не е като на типична домакиня.

„През ден у дома идва жена, която да ми помага“, похвали се Ива, която не смогвала да се справя с домакинските си задължения. Личната прислужница на сина и снахата на Васил Божков се грижела не само за изрядната чистота в жилището им, но и за блюдата на трапезата им. 33-годишната щерка на бившия кмет на столицата сподели, че можела да готви само 2 неща: баница и филия с лютеница. Именно затова се налагало страничен човек да приготвя храната им. Освен на домашната помощница тя разчитала и на помощта на двете баби. По-често се отзовавала нейната майка Алиса, тъй като първата жена на Васил Божков, от която е синът му Антон – митичната Мая, живее предимно в Лондон и не се задържа задълго на територията на родината.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече