Мадам Мулти на Тайна среща с Черепа в Дубай

0

За тайна среща с беглеца от родното правосъдие Васил Божков е била калесвана вдовицата на Илия Павлов Дарина Павлова, пише ПИК. От няколко седмици Мадам Мулти се подвизава на територията на Дубай, където бизнесменът с 19 обвинения от прокуратурата се укрива от началото на годината заедно с близкия до него Георги Попов.

Черепа е потърсил контакт с Павлова веднага след като узнал, че съпругата на някогашния му съратник в хазартния бизнес е пристигнала в емирството на гости на доведената си дъщеря Венцислава и зет си Тарек Микнас.
Неотдавна в телевизионно интервю бившият говорител на групировката „Мултигруп“ Димитър Недков призна, че навремето Васил Божков и Илия Павлов били изключително близки. Факт е, че в началото на 90-те години на миналия век, когато Черепа отваря бинго зали и казина, става съдружник във фирма с покойния основател на „Мултигруп“.

Точно с цел да си припомнят „добрите стари времена“ Божков се свързал с Дарина и я поканил на вечеря в един от най-изисканите ресторанти в Дубай. Беглецът настоятелно искал да се види с Павлова, защото вече 11 месеца, откакто се укрива в емирството, контактът с българи започнал да му липсва.
В Дубай живеят и работят много българи, но по обясними причини Божков, срещу чиито фирми бяха предявени като дължими със задна дата данъци, такси и лихви в размер на близо 700 млн. лв., не можел и не искал да комуникира.

Според запознати обаче Дарина Павлова любезно отклонила предложението на бившия ортак на мъжа си да се видят на четири очи. Бизнес дамата не без основание се притеснявала да се показва публично с олигарха. Тя порязала мераците на Черепа, тъй като преценила, че дори и на 3500 километра от София има, макар и малка вероятност срещата им случайно да бъде видяна от сънародници и да бъде заподозряна в тесни връзки с разследвания милионер.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече