Джебчии задигнаха в трамвая портмонето на Нинова, докато се правеше на „човек от народа“

0

Корнелия Нинова е станала жертва на джебчии, докато пътувала в трамвая и вероятно прогерберски апаши са задигнали портмонето й. От чантата на лидиреката на БСП били всичките и документи. Според запознати Нинова имала в себе си и сумата от 380 лв. Така най-после другарката Нинова трябва да се е почувствала като част от народа, който непрекъснато е жертва на какви ли не беззакония, а полицията много рядко и по-често никога не разкрива подобни дребни престъпления.

Джебчии задигнаха в трамвая портмонето на Корнелия, докато тя го играе „човек от народа“. После Корнелия била забелязана от бдителни ни пенсионери на опашка пред паспортната служба на бул. „Мария Луиза“ в столицата. В деня на инцидента, с маска на лицето, тя се наредила на опашката с около двайсетина души.

Оказало се, че след като по-рано през деня е станала жертва на джебчии, се наложило да си вади спешно нови документи за самоличност. Неприятният инцидент станал в трамвая, в който тя пътувала по лична работа. Ясно е, че да пътува с трамвая, не го върши от скрънзотия, а с абсолютно популистки цели.

За да знаят и видят хората, и най-вече червените и съмишленици от плебса, че и тя е човек от народа – като един друг водач от партията-столетница от близкото минало.

Известно е, че СОЦлидерката се направи преди това и на Харун Ал – Рашид и кара смени като санитарка в ковид отделението на столичната болница „Света Ана“1, където обгрижваше по-тежко болните, изхвърляше отпадъците, носеше лекарства – което й прави наистина чест.

Информацията не бе оповестена публично от червените шамани по изрично нейно желание, защото е държала да остане инкогнито. По тазиази причина до скоро нямаше и снимка, документираща нейното доброволчество в ковид отделението. Нинова отказала такава да бъде публикувана с аргумента, че не желае да си прави пиар, но все пак в подходящ момент, бе разконспирирана от пациенти, което си е чист пропаганден ход.

Самцата СОЦ лидерка вече изкара ковид-19 в началото на ноември и бе лекувана в инфекциозната клиника на ръководената от генерал Мутафчийски ВМА, като точно тогава възникна и най-голямата криза за свободни места в болниците. И обществените реакции срещу Нинова в голямата си част бяха негативни, именно поради факта, че тя веднага бе настанена в самостоятелна стая във ВМА.

Сега след джебчийската сага с документите, видни столични зевзеци очакват тези документи да бъдат подхвърлени с червена панделка пред „Позитано 20“ с трогателно писмо за извинение, но без 380-те лева. Но тя си има пари достатъчно.

Източник: в. „Минаха години“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече