Политически ренегати, клиенти на прокуратурата и данъчните – такива са хората в листите на Слави Трифонов!

0

Политически ренегати, клиенти на прокуратурата и данъчните – това са част от лицата и евентуални кандидат-депутати в листата на партията на Слави „Има такъв народ“, пише в новия си брой „Галерия“.

Преди коледа в Пловдив бе арестуван и осъден по бързата процедура синът на координаторката в града Николина Деспотова- Ангел. Неговият баща, който също се очаква да се присъедини към организацията на шоумена от Плевен има богато политическо минало. Той бе общински съветник от ВМРО и особено неуспешен кандидат за кмет на Пловдив, пак от листата на така наречените патриоти.

 В жилището на Ангел Кузев бяха намесени 124 грама марихуана и 9,97 грама екстази. По бързото производство беше осъден за разпространение на наркотици и получи една година условно с три години изпитателен срок. Кузев очевидно е пристрастен и към политическата партия, на която майка му е лидер. Той често споделя песни и коментари на Слави Трифонов и е част от групата „Има такъв народ във Фейсбук“.

Припомняме, че през септември водещият се принуди да изхвърли от партията шефката на структурите във Видин Росица Кирова. Конкретният повод бе, че тя се качи в джипа на премиера Бойко Борисов по време на една от обиколките му в региона.

Истината обаче е друга и тя е скандалното минало на Кирова. Нейният брат е спряган за един от големите играчи на пазара на дрога във Видин името му се споменава сигнал на Легия „Антимафия“ до прокуратурата и ДАНС.

В него се описва дейността на организирана престъпна група занимаваща се с международен трафик на наркотици акцизни стоки, хора и пране на пари. Отделно Кирова е ярък пример за това как политическите ренегати се присламчат към партията на Трифонов.

 Преди да стане координаторка на „Има такъв народ“ тя бе общински съветник от ГЕРБ.

Друг ярък пример за ренегатство и прелитане от партия в партия е представителят на партията за Момчилград  –  Ялчан Мастанли. 

Той бе координатор в града на партията на Лютви Местан ДОСТ и като такъв участва в местните избори миналата година, след като се разбра, че ДОСТ няма политическо бъдеще заради проблемите на нейния лидер с правосъдието Мастанли скоро се преориентира към проекта на Трифонов.

Другата голяма издънка на Слави Трифонов при избора на хора е варненският координатори Емил Ефтимов. Той се изявява като търговец. До колко е успешен, можем да съдим по това, че половината от фирмите му са запори от НАП, а част от други са прехвърлени на трети лица.

 политически ренегати, клиенти на прокуратурата и данъчните –  Това са хората в листите на Слави

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече