Социалисти от Перник обявиха кмета си за предател

0

Кметът на Перник Станислав Владимиров, който открито се обяви срещу партийния си лидер Корнелия Нинова, бе обявен от съпартийците си за предател, пише „Галерия“.

 Един от знаковите социалисти, Милен Миленов написа в социалния си профил следното:

„Политическата атака на кмета на Перник и на партийната организация на БСП – Перник, водена от един от зам.- кметовете срещу Нинова и ръководството на партията в навечерието на най-важните избори е политическо предателство. Преди месец писах писах: БСП Перник се превръща в „ГЕРБ социалисти“.  Други поправете именития  си съгражданин, че ставало дума за нова партия „Социалисти за ГЕРБ“.  Така или иначе Станислав Владимиров може да се окаже излишен за БСП, защото повече от година насам води конформистка политика спрямо ръководството и правителството на ГЕРБ. Нещо повече, напоследък управленските му решения срещат сериозен обществен отпор и са поставени под въпрос, защото удрят по джоба на перничани. Обещаваната социална политика се размина с решението му да вдигне близо 9 пъти такса смет.

Според социалистите от Перник Владимиров е напазаруван от управляващите от ГЕРБ още по време на водната криза в града с част от онези 20 милиона, които Бойко Борисов отпусна за тръбата. Дори да не е така, очевидно поведението на кмета подсказва сериозно сближаване с партията на министър-председателя.

В Перник не са малко жителите, които наричат кмета напазаруван и на каишка. Хората помнят как Борисов жлъчно се шегувал, че ще ходят на избори заедно със Станислав, а пък Владимир повтарял, че бил срещнал разбиране от премиера.

Само за година са разсипани надеждите на перничани, че ще е различно с този кмет, че ще е социален кмет и ще изпълнява предизборните обещания. Вместо това той закри общинския театър и оркестъра, а си вдигна заплатата от 2800 на 6000 лв., коментират в централата на „Позитано“.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече