Волен пак нападна Бойко Борисов

0

Изпадналият в немилост от управляващата коалиция лидер на „Атака“ Волен Сидеров изглежда пак е скъсал с ГЕРБ и премиера Бойко Борисов. В просторно експозе за края на средната класа у нас, той обвини управляващите, че са станали основни виновници за това.


„При ГЕРБ средната класа се размърда, каза си: „а май пак ще можем да вдигнем глава”. Известно време изглеждаше така. Но да не забравяме, че сценаристите не допускат кой да е да сяда на трона. ГЕРБ беше създаден от чужди фондации и в чужди посолства с идеята да не допуска национално отговорни партии до тронната зала. Току виж, че създали средна класа, а това не влиза в плана за България. И през годините на изГЕРБването стана ясно,че бизнес у нас ще правят няколко човека, за да може после за какво да им повдигат обвинения. На няколко човека е лесно, на цяла средна класа няма как”, пише Сидеров.

Сега пък окончателното ликвидиране на средната класа се дължало според него на изхода от пандемичната ситуация и контрола на вируса, което облагодетелствало определени кръгове.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече