Борисов затапи президента: И аз мога кажа, че е ортак с Черепа!

0

Такава е разликата между Българи и Европа. Ние сме държавата с нулева миграция, това е което договорихме с Турция. Това заяви премиерът Бойко Борисов по време на брифинга на НОЩ за ибстановката с коронавируса у нас.

„Да се вкарва президента на друга държава в един махленски спор, защото нашият отдавна не е политически, е недопустимо“, коментира той вчерашните искри между него и президента Румен Радев.

„Затова слязох да говоря днес. Вчера на един прекрасен празник Богоявление, изведнъж се говори за ортаци. Аз мога ли да му кажа, че е ортак с Черепа? Мога. Години сигурно не съм го виждал, откъде-накъде? Видят ли зор и няма от какво да се хранят, те нямат идеи. Излизат за бюджета, излизат данните в Европа и България е с най-малък дълг, стабилен фискален резерв, прекрасно се справихме с ваксинирането, мерките отидоха до всеки един човек, да, някъде по-бавно, но сменихме закон“, обясни Борисов.

В същото време излизат Standard & Poor’s, Moody`s – България с най-малък дефицит, лъжата веднага се вижда. Финансовите и икономическите мерки до всеки един човек отидоха, да при някои по-бавно, но затова сменихме закона да мине през данъчните. С уважение ДПС подкрепи Румен Радев, а не Цецка Цачева на президентските избори. Сега казаха, че няма да го подкрепят. Но може да си променят мнението.

Оставката ми я искат и с БСП блокират всеки път кворума. Какво общо имаме ние с ДПС? На тези избори битката ще е ГЕРБ-ДПС, тя ще бъде безкомпромисна. Огромна част от българските мюсюлмани идват към ГЕРБ. Не могат да ми прикачат никой. Виждам голямото желание да ме уязвят, но това, че един президент на голяма държава ме нарича приятел е уважение, но същото правят от Сърбия, Гърция и всички на Балканите“, заяви Борисов. Искам да благодаря на докторите и на щаба за огромната работа, която свършиха и то в трудна обстановка, подчерта премиерът в заключение.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече