Тошко да изхвърли първо мутрата Слави

0

Активистът Тошко Йорданов влезе на консултации при Радев с маска „Мутри вън“, а после се върна в офиса да докладва на шефа си – мутра.
 

Да искаш да пребориш мутрите, когато цял живот слугуваш на една от най-големите, е, меко казано, нелепо. Изхвърли първо началството, дай личен пример, после се погрижи за народа.
 

Професионалното и интимно битие на Тошко винаги се е изчерпвало с баналността да бъде разсилен на Слави Трифонов. Да се вози в мутренските му бронирани джипове, пазен от въоръжена мутренска охрана. Да пише сценарии за мутренските му скечове и песни, да се черпи в мутренските му имения, да поддаква по време на мутренските запои с други мутри – от ВИС, от СИК, от Мултигруп, откъдето падне, да се издържа с мутренските му пари от офшорни сметки зад Океана.
 

„Има такъв народ“ е партията на мутрите и чалгата. Лустрация на мутрите означава лустрация на председателя на партията и почти цялата членска и електорална маса.
 

Така че нека Тошко поиска нещо по-просто. „Мутри вън“ е амбициозно и житейски правдиво, но в неговия случай граничи с оксиморона.
 

А и не го очакваме. Очакванията ни от тази партия са напълно тъждествени с профила й – силово налагане на мутрочалгата и агресивната простащина като официален лайфстайл в българската политика и управлението на държавата.
 

Например, Тошко да продължава да псува журналисти в ефир и да дремуца на публични събития в Народното събрание…

Недялко Недялков, ПИК (Запазено е оригиналното заглавие)

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече