Край на мистерията: Лъсна истината за „Мата Хари“. Бобокова или Сечкова? Ето кой знае отговора

0

В дебелашко изявление сплетницата Христо Иванов намеква, че бизнесдамата Виолета Сечкова е Мата Хари. Тоест, дамата, заснела шкафчето на Борисов в битността си на негова

любовница. Това, разбира се, е клевета. Но такива са кадесарските прийоми на клана Бойкикеви. Цяла България вече разбра, че „Мата Хари“ е Христина Бобокова. Интересно

защо лидерът на „Да, България“ отвлича вниманието в грешка посока. Дали  не е стимулиран от съпруга на шпионката? Христо Иванов говори като наранена любовница. Всички опоненти на Борисов впрочем говорят по този начин. Мая Манолова е най-баналният пример. Прелъстени и изоставени мъже и жени, които за кратко са си повярвали, че обектът на въжделенията им ще бъде безрезервно предан. И сега отмъщават в горестта си.

Христо Иванов сигурно се  заблуждава, че е компетентен по темата със снимките, понеже често е посещавал държавната вила на министър председателя в Бояна. В качеството си на министър на правосъдието в кабинета на ГЕРБ, председателстващ ВСС, основен коалиционен партньор а Борисов, личен приятел, кълнящ се в любов до гроб. Малцина български политици са посещавали по-редовно от Иванов резиденцията и бащината къща на Борисов в Банкя. Последно папараци го засякоха да заляга край дувара на Бойко заедно с генерал Жуже в отчаян опит да договорят предизборна коалиция за кметските избори в София през есента на 2019 г. Сега Христо Иванов нарича Сечкова „Мата Хари“, но истината е, че и той е играел тази роля.

Поне в морален план. Не е мъжко един достоен мъж публично да коментира спалнята на друг достоен мъж. Направо си е женско, кухненско. Тъпо е и да хапеш ръката, която те е хранила. Тъпо е да говориш за „котараците“, ако години наред си мяучил около премиерската софра. И това не се отнася само за водевилния кресльо Бойкикев. Повечето герои от „барикадите“ са такива – Манолова, Румен Петков, Делчев, Минеков, Настимир Ананиев и кой ли още не.

Недялко Недялков, ПИК

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече