Павел Вълнев бесен на Валери Сименов: Арогантно!

0

Зам.-председателят на партия „Републиканци за България“ Павел Вълнев определи като изключително арогантна идеята на лидера на НФСБ Валери Симеонов българите в чужбина да си хванат самолета и да дойдат в България, за да гласуват.

„Това е толкова арогантно изказване на политик, избран от българските граждани. В момента има локдаун в много държави, други изискват отрицателен PСR тест и карантина, после като се върнеш процесът се повтаря. Кой ще има 30 дни свободни да ги отдели само за гласуване? Очевидно два милиона българи ги умножиха по нула“, заяви Вълнев в интервю за „България сега“.

„За съжаление за българите в чужбина се говори единствено когато наближат избори“, категоричен е зам.-председателят на „Републиканци за България“.

Първо трябва да се направят промени в съдебната система, ако имаме работеща съдебна система, нивата на корупция ще започнат да спадат, убеден е Павел Вълнев. На всекиго е ясно, че са сплетени като свински черва в държавата – политиката със сивата икономика, със съдебната система. Нищо не работи. Всеки е изпаднал в някаква зависимост,  държан е с някакъв компромат, каза той.

Единственото решение идва от хора като нас, които идват от други държави, нямат зависимости, а и са финансово независими, категоричен е той, като уточни, че заради двойното си гражданство не може да заеме поста на народен представител или министър.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече