Павел Вълнев бесен на Валери Сименов: Арогантно!

0

Зам.-председателят на партия „Републиканци за България“ Павел Вълнев определи като изключително арогантна идеята на лидера на НФСБ Валери Симеонов българите в чужбина да си хванат самолета и да дойдат в България, за да гласуват.

„Това е толкова арогантно изказване на политик, избран от българските граждани. В момента има локдаун в много държави, други изискват отрицателен PСR тест и карантина, после като се върнеш процесът се повтаря. Кой ще има 30 дни свободни да ги отдели само за гласуване? Очевидно два милиона българи ги умножиха по нула“, заяви Вълнев в интервю за „България сега“.

„За съжаление за българите в чужбина се говори единствено когато наближат избори“, категоричен е зам.-председателят на „Републиканци за България“.

Първо трябва да се направят промени в съдебната система, ако имаме работеща съдебна система, нивата на корупция ще започнат да спадат, убеден е Павел Вълнев. На всекиго е ясно, че са сплетени като свински черва в държавата – политиката със сивата икономика, със съдебната система. Нищо не работи. Всеки е изпаднал в някаква зависимост,  държан е с някакъв компромат, каза той.

Единственото решение идва от хора като нас, които идват от други държави, нямат зависимости, а и са финансово независими, категоричен е той, като уточни, че заради двойното си гражданство не може да заеме поста на народен представител или министър.

Прегледана: 7930

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече