Курумбашев заприлича на професионален сумист

0

Бившият кукувец, червен депутат и евродепутат и енергиен магнат Петър Курумбашев заприлича на професионален сумист. 52-годишният баща на 3 деца се появи в тв студио наскоро, за да коментира носталгично януарските събития от 1997 г. и едва не потроши инвентара с налятите си телеса.


Някогашният кльощав студент се е запуснал дотам, че изглежда подпухнал и неузнаваем в лице от рекордните килограми. Над всичко обаче се извисява гигантското бирено шкембе, което стърчеше над масата в студиото.


Курумбашев започна да трупа килца още в началото на века, но след като замина за Брюксел преди 4 години, ситуацията е започнала да излиза извън контрол. Тъй като в последно време рядко се появява в родните медии, новият му външен вид беше шокиращ за телевизионната аудитория.
Курумбашев наскоро се разведе със съпругата си Мария Тереза и според злите езици е открил нова половинка в европейската столица, която е далеч по-добра кулинарка от бившата журналистка. За което свидетелства и рекордно набъбналата му снага, писа Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече