Павел Вълнев зове за строг мониторинг над НС: Отварят широк път пред печалбите на „ятаците“ си, вместо да работят за народа!

0

Гражданското общество и опозицията трябва да наложат строг мониторинг върху новите закони и промени в нормите, които гласува този парламент в последните дни от живота си.

Това коментира на страницата си в социалната мрежа Фейсбук зам.-председателят на „Републиканци за България“ Павел Вълнев.

„Да се поправят пречките пред конституционното право на вот за българите в чужбина време и воля няма. Но да се отвори широк път пред печалбите за „партизаните“ и „ятаците“ на актуалното мнозинство – начините са в изобилие. Да се гласува в помощ на изнемогващия от пандемичната криза бизнес не може, но за приближените на ГЕРБ и ДПС собственици на индустриални паркове, притежатели на енергийни мощности и продуценти на сериали – може„, пише още Вълнев.

„Не е за първи път. Но да се знае – това се плаща скъпо. С публични ресурси от данъците на гражданите и с безценна обществена енергия„, завършва той и отново призовава за мониторинг.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече