Фенове на гей браковете, мигрантите и дрогата застават зад партията на мутрата Слави!

0

Фенове на гей браковете, които застават открито зад легализирането на леката дрога, са „умните“ глави зад проекта на Слави Трифонов, писа ПИК.

Става дума за Българското либертарианско общество, което от години прокарва у нас джендър иеди и скандални либерални  опорки срещу традиционното семейство и българщина. Скандалното е, че именно такива хора са наети от уж големия патриот Слави Трифонов да изготвят управленската му програма, която да предложи на избирателите си преди парламентарните избори на 4-ти април.

„Нищо чудно, че не му пука за семейството, защото самият той няма такова.

Явно затова не си дава сметка, че вкарването на такива хора в политиката е опасно. Нали все се прави на родолюбец и пее народни песни, а зад гърба на хората работи с любители на еднополовите бракове“, потресени са хора от структурите на Трифонов, които се чувстват излъгани заради обещанията му, че ще е патриотичен политик, а на практика прави обратното. По думите им пипалата на неолибералния бос Джордж Сорос са успели да проникнат и до формацията на Трифонов, след като от години издържат и захранват другите видни гей фенове от ДеБъ на Христо Иванов, Радан Кънев и сие.

Именна една от най-видните структури на Сорос са въпросните „мислители“ от Българското Либертарианско Общество, което от години е на тлъста издръжка от фондации, собственост на неолибералния бос. А сега именно това НПО пише програмата на Слави Трифонов.

Остава въпросът как точно чалгарят от Учиндол ще успее да убеди избирателите си, че няма да прокара гей браковете и леката дрога у нас,  след като зад гърба му стоят идеите именно на хората, които се борят за легализирането на тези бичове на новото време. Още по-скандално е, че въпросното НПО открито заявава идеите си и организира редица протести за  легализиране на наркотиците, които тровят нравите и обричат на страдание децата ни, ратува за анархия и изчезване на държавата в услуга на неолибералния модел на безстопанственост и безотговорност, поръчван от господарите им зад океана, защитават приемането на бежанци и мигранти, защото щели “да засилят работната сила” и пазара на труда, отрича православието като постамент на

българското самосъзнание и идентичност, проповядвайки войнстващ атеизъм и безродие. Все неща, срещу които Трифонов би следвало да се бори и да взема предвид, ако иска да промени нещо, а не е все пак съучастник на безродните предатели на заплата при развратените от милиардите си психопати.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече