ГЕРБ обвиниха президента в тероризъм

0

Поредното обвинение срещу президента Радев от страна на управляващите е в тероризъм. Нещо повече Радев е взел за заложници партиите. 

Когато кандидатът за президент работи с методите на тероризма взема заложници, обявява искания, вдига юмруци, мястото му е в такива книжки. Това заяви в ексклузивно интервю пред емблематичната журналистка Ива Николова от агенция „ПИК“ депутатът от ГЕРБ Маноил Манов по време на представянето в Стара Загора на своята книга „Стига, рече Господ“, издадена от издателство „Милениум“.

За мое съжаление, една част от нещата в книгата се сбъдват и ще продължат да се сбъдват“, каза още той и добави, че в книгата е описан опитът за преврат по време на пандемията, който се случи и в действителност, но не успя.

„Взетите за заложници политически сили от него трябва да се справят с предизборна кампания преди неговата. Те бяха взети за заложници, без да са казали, че го подкрепят и го искат да работят с него. Те трябва да реагират по някакъв начин, но реагират глупаво и най-вероятно ще бъдат учудени от резулатите на изборите“, прогнозира народният представител.

Прегледана: 3306

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече