ГЕРБ обвиниха президента в тероризъм

0

Поредното обвинение срещу президента Радев от страна на управляващите е в тероризъм. Нещо повече Радев е взел за заложници партиите. 

Когато кандидатът за президент работи с методите на тероризма взема заложници, обявява искания, вдига юмруци, мястото му е в такива книжки. Това заяви в ексклузивно интервю пред емблематичната журналистка Ива Николова от агенция „ПИК“ депутатът от ГЕРБ Маноил Манов по време на представянето в Стара Загора на своята книга „Стига, рече Господ“, издадена от издателство „Милениум“.

За мое съжаление, една част от нещата в книгата се сбъдват и ще продължат да се сбъдват“, каза още той и добави, че в книгата е описан опитът за преврат по време на пандемията, който се случи и в действителност, но не успя.

„Взетите за заложници политически сили от него трябва да се справят с предизборна кампания преди неговата. Те бяха взети за заложници, без да са казали, че го подкрепят и го искат да работят с него. Те трябва да реагират по някакъв начин, но реагират глупаво и най-вероятно ще бъдат учудени от резулатите на изборите“, прогнозира народният представител.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече