Георги Марков избухна : Да се пазим от бюлетината на „Да, България“ като от чума

0

За първи път никоя партия не може да вземе 1 млн. гласа, ще има избори до дупка. Това написа в социалната мрежа Фейсбук депутатът от ГЕРБ и бивш конституционен съдия Георги Марков. Той прогнозира, че в Пловдив ГЕРБ ще победи БСП с над 10%, а голямата битка, от която ще зависи изходът на изборите, ще е в София. Георги Марков предупреждава да се пазим от бюлетината на „Да, България“ като от чума, за да не получим  третия пол, гей браковете, мигранти и македонско малцинство в България. По думите му спасителите са свършили.

„Бойко беше последният“, категоричен е депутатът от ГЕРБ.  Ето какво гласи цялата публикация на Георги Марков:

„Приятели,

Благодаря Ви за големия интерес към прогнозите ми, че в Пловдив ГЕРБ ще победи БСП с над 10%, а големият политически мач, от който ще зависи изходът на изборите, ще е в София.

Ето още една, за съжаление, малко тъжна прогноза:

В тези 30 г. демокрация, на тези 10-и юбилейни избори за обикновено Народно събрание, ЗА ПЪРВИ ПЪТ нито една партия няма да вземе дори 1 млн. гласа. Няма да гласуват и повече от половината от избирателите, което ще направи следващия парламент слабо представителен и изборите до дупка, които предрекох през 90-те години, ще се повторят отново. Само като спомен: на първите избори за обикновено Народно събрание на 13 октомври 1991 г. гласувалите бяха над 82%, а 39-те от СДС нанесохме първото поражение на БСП с 2 млн. гласа.

Сега едно предупреждение: пазете се от бюлетината на „Да, България“ като от чума! За да не получите ТРЕТИЯ ПОЛ, ГЕЙ БРАКОВЕ, МИГРАНТИ И МАКЕДОНСКО МАЛЦИНСТВО в България, че бай Радан и Елена Йончева „извоюваха“ вече такова решение на Европарламента. Ще свалим гащи пред Северна Македония, ПАНТАЛОНИТЕ ИМ ВЕЧЕ СА РАЗКОПЧАНИ. Ще загубите мама и татко, кака и батко. Децата ни ще четат вместо Иван Вазов – Джордж Сорос и джендър идеологията. Няма кой да ни освободи от тази лудост! Спасителите свършиха! Бойко беше последният!“

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече