Главен експерт от БСП в Пловдив е с фалшива диплома за висше, потвърди Прокуратурата

0

Районна прокуратура в Пловдив потвърди – Десислава Йорданова няма завършена степен „бакалавър“ за висше образование, предаде Нова. Йорданова е и член на БСП-Пловдив.

Според наблюдаващия случая прокурор има извършено престъпление и Йорданова е ползвала неистински документи умишлено и съзнавайки това. Само, че тя няма да понесе отговорност за действията си и срещу нея няма да бъде образувано дело. Прокуратурата прекратява преписката срещу нея заради изтекла давност.

От постановлението става ясно, че дори и в хода на разследването на „Икономическа полиция“ и Районна прокуратура Десислава Йорданова за пореден път е опитала да изопачи истината. Пробвала е да и бъде издадена диплома за завършена степен „бакалавър“ от ПУ“ Паисий Хилендарски“ – филиал Кърджали.

Като главен експерт в отдел „Образование“, Десислава Йорданова до последно твърдеше, че има завършено висше образование степен “бакалавър“ и обеща да представи пред медиите такъв документ. 

Йорданова няма да изтърпи никакво наказание, затова че е заемала различни постове през последните 10 години, изискващи образование, което няма.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече