Ами ние ви мразим, комунистически отпадъци!

0


Всяка година по това време е едно и също – другарката Нинова/другарят Миков/Станишев/Първанов излиза и заклеймява с работнически плам провеждането на Луковмарш, апелира за забраната му, диви се на разделението и омразата в нашето общество. Разни безформени марксистки дъревчета и волгинчета поемат щафетата и плашат с кафявата ламя на нацизма, припомнят Аушвиц и Берген-Белзен, ронят лицемерни сълзи за Гео Милев. Божичко, колко ги мразя!

Да, не ме е срам, защото омразата е истинско чувство, тя къса оковите на душата, тя е триумф на критическото мислене, ако щете. Тя е реална и изконна, а не долнопробен московски сурогат като БСП/БКП и идеологическите концепции за партията-авангард на безкласовото общество. Да, вие сте фалшиви, изфабрикувани и подправени, но омразата към вас е съвсем действителна.
Ненавиждам всеки комуноид от дебелогъзите далавераджии в Изпълнителното бюро, през носталгично пазещите членските си книжки от 80-те амбициозни, нагажденски боклуци и вмирисаните на пръст, дементирали мумии, които мъкнете по събори и чествания, та чак до трансджендърните Антифа-гейчета с фланелки на урода Че Гевара.


Не Луковмарш, а комунистическите отломки са тези, които трябва да бъдат забранени, остракирани, изолирани, отхвърлени от цивилизацията и здравия разум. Тези негодници, които си позволяват до днес да защитават кървавите касапи от Народния съд и чудовищните убийци от „Света Неделя“ са генераторите на омразата в обществото, а не неколцина превратно тълкуващи патриотизма младежи, които набиват крак в памет на един спорен генерал.


„Да умреш с омраза към тях, това значи свобода“, за това тайничко си мечтаеше псевдо революционерът Уинстън Смит от „1984“, докато иначе се кланяше и славословеше Големия брат. Няма нищо лошо в това да мразиш нещо гнусно, вредно, отвратително. Примерно коронавируса, рака или детския паралич. Е, комунистите са общественият еквивалент на тези патологични състояния и няма какво да ни плашат с призрака на омразата. Тя е естествената реакция към тях на нормалния организъм.


Сред дъртите ченгета и оцелелия през прехода долнопробен писарушки слугинаж на болшевишкия режим днес е популярна жалката митологема за „закъснелите антикомунисти“. Те са индулгенцията им за половин век колаборационизъм, мижитурство и еснафски рахат в почивните станции на журналистите/писателите/историците/БАН, докато прасетата в Куциян закусват с месата на истинските патриоти и дисиденти. Те обаче пропускат факта, че съществува още една категория, тази на „вечните антикомунисти“, която рано или късно ще ги запрати виещи на бунището.
Не с Луковмарш, срещу който толкова пламенно роптаят. А с честната си и непоколебима омраза към всичко, което представляват.

Коментар на Евгени Чертовенски за Уикенд.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече