Предизборен разкол във ВМРО! Активист напуска партията заради „калинки” и „службогонци” в листите

0

Предизборен разкол във ВМРО! Един от най-читавите в партията – координаторът за Варна и Шумен Живко Костадинов, заряза Красимир Каракачанов току преди изборите заради „калинки” и „службогонци”, пише Lupa.bg.

Варненецът е омерзен от вакханалията, която се разиграла покрай реденето на листите, в които нахлули парашутисти без грам принос за партийното строителство, но въпреки това спуснати по повеля на „войводите” от централата в София.

По повода Живко Костадинов пусна и пост във фейсбук, който, обаче, по-късно изтри.

Патриотът е на 38 години, изучавал е национална сигурност в Националния военен университет „ Васил Левски“ във Велико Търново, където получава магистърската степен.

Костадинов има стаж от над 15 години в корпоративна сигурност, а от 2017 г. е началник на Териториален отдел- Варна при Изпълнителна агенция „ Военни клубове и военно- почивно дело“ . Ръководител е на екип от 200 служители.

Живко Костадинов е един от дългогодишните членове и лидери на ВМРО във Варна. Занимава се с културно-просветна дейност като пряко участва в организирането на исторически възстановки  и предава своето родолюбие на младежи и юноши с различни уроци за България.

Сега Каракачанов се лиши от ценния му опит заради набутването на свои хора по места, които са непознати не само на обществото, а са анонимни дори вътре в структурите на ВМРО, коментира източник на Lupa.bg.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече