Борисов: ДПС да си запишат в устава „никога коалиция с комунистите и тяхната производна“

0

Аз, ако бях на мястото на ДПС, щях да запиша в устава „никога коалиция с комунистите и тяхната производна“. Така премиерът Бойко Борисов коментира предизборно поредния си тур из страната – този път в Лудогорието. Министър-председателят инспектира реставрацията на джамия в Разград.

А на обиколката той събра част от кабинета – зам.-регионалния министър Николай Нанков, здравния – проф. Костадин Ангелов и финансовия Кирил Ананиев. 

„Правим и с еднакъв аршин и за християни, и за мюсюлмани. Работа, работа, ще ви покажа каква е била гората, а какво е сега“, добави Борисов. 

По едно и също време в Разград се изгражда църквата „Свети Цар Борис-Михаил Покръстител“ и се реставрира джамията „Макбул Ибрахим паша“. Винаги сме подкрепяли всички вероизповедания. Така се постига етническа толерантност. Това е и гаранцията, че „Възродителният процес“ никога няма да се повтори.

Хората тук обаче още помнят мрачните събития. Нека го помнят и коалиционните партньори от БСП и ДПС, добави Борисов. 

Не сме спирали да помагаме на област Разград през целия си управленски мандат, включително и на населените места, където кметовете не са от ГЕРБ. Инвестирали сме близо 80 млн. лв. в пътищата от републиканската мрежа. Над 5 млн. лв. са изплатени по линия на социално-икономически мерки, като с това са съхранени близо 2 хил. работни мест

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече