Петър Велков разгроми Мангъров: По-гнусно нещо от маската му не бях виждал

0

Математикът Петър Велков отново разгроми детския инфекционист доц. Атанас Мангъров след последната му порция „новини“ за коронавируса, дадени в интервю вчера. И разкри, че досега най-гнусното нещо, което е виждал в живота си, е било… маската на медика от Инфекциозна болница, когато я видял при съвместното им участие в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

„Доцентът сподели, че за близо година пандемия е сменил 1-2 пъти маската. Хора, наистина му вярвам, видях я при Цитиридката, когато я извади да я преметне от единия джоб в другия…по-гнусно нещо рядко бях виждал…тя беше жива, буквално… П.П. Глобили са го за неносене на маска. Трябва да си плати акта“, пише Велков, а последователите му се съгласяват с констатацията му за предпазното средство. Още миналата година Мангъров се „пихвали“, че не е сменял маската си месеци наред.

Велков обаче набляга не на личната хигиена на медика, а на опита му да всява и разпространява фалшиви новини за пореден път: „Сравни пандемията със земетресение – „случва се и си живееш.“ Да напомним, че това е въздушно-капкова инфекция, високозаразна, предавана от човек на човек, която при няколко важни, доказано от науката мерки, може да бъде контролирана и да бъдат (и бяха) спасени милиони животи“, уточнява учителят. 

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече