Петър Велков разгроми Мангъров: По-гнусно нещо от маската му не бях виждал

0

Математикът Петър Велков отново разгроми детския инфекционист доц. Атанас Мангъров след последната му порция „новини“ за коронавируса, дадени в интервю вчера. И разкри, че досега най-гнусното нещо, което е виждал в живота си, е било… маската на медика от Инфекциозна болница, когато я видял при съвместното им участие в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.

„Доцентът сподели, че за близо година пандемия е сменил 1-2 пъти маската. Хора, наистина му вярвам, видях я при Цитиридката, когато я извади да я преметне от единия джоб в другия…по-гнусно нещо рядко бях виждал…тя беше жива, буквално… П.П. Глобили са го за неносене на маска. Трябва да си плати акта“, пише Велков, а последователите му се съгласяват с констатацията му за предпазното средство. Още миналата година Мангъров се „пихвали“, че не е сменял маската си месеци наред.

Велков обаче набляга не на личната хигиена на медика, а на опита му да всява и разпространява фалшиви новини за пореден път: „Сравни пандемията със земетресение – „случва се и си живееш.“ Да напомним, че това е въздушно-капкова инфекция, високозаразна, предавана от човек на човек, която при няколко важни, доказано от науката мерки, може да бъде контролирана и да бъдат (и бяха) спасени милиони животи“, уточнява учителят. 

Прегледана: 2113

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече