Сестрата на Нинова остана без работа, двете не поддържат топли отношения

0

 Каката на Корнелия Нинова вече 4 месеца е безработна, установи проверка на „Ретро“. Самата Руми оповестила, че напуснала по непонятни причини предишната си позиция на програмен мениджър в голяма компания в Лондон през ноември 2020 година.

Сестрата на шефката на БСП е имигрант в Англия от дълги години. Работила е на високи постове в големи корпорации, а някой ден ще бере плодовете на труда с рекордна пенсия заради солидни суми, на които се е осигурявала в чужбина.

Макар и да е далеч от политиката Руми също е направила завидна кариера, при това в чужда държава. Тя е  завършила математика Софийския университет. Домът на Руми е супер луксозен в него често гостуват българи. Още окато девойката Руми успяла да си уреди  добър стандарт, омъжвайки се за младеж от знатна плевенска фамилия. Съпругът й бил потомък на бивш главен архитект, а сватбата им в пъти по-пищно от тази на Нинова.

Каката на Нинова почти не се е прибирала в родния си край, да се вижда с тяхната майка Маргарита, която още обитава семейната им къща в Мизия. Нинова идвала значително по-често.

Неясна е причината двете сестри да се отделят една от друга. Комшии на Червената лейди от Мизия също нямат обяснение защо кака й не си идва в България.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече