НАГЛОСТ: Нов гуляй в механа, в която веднъж вече се вихри забранен купон за 100 души

0

Отрупани маси с алкохол и мезета, певици и голяма компания, която се забавлява и въобще не се притеснява от мерките, спуснати от правителството. Това е ситуацията към 23:00 часа в механата на комплекс „Старите къщи“ в село Медово край Бургас.

Въпросният комплекс се превръща в системен нарушител на мерките и забраните на здравните власти. През януари полицията се натъкна на купон със 100 души във въпросния комплекс, като тогава над 60 души се опитаха да избягат от униформените.

От кадрите, изпратени до сайта TrafficNews се вижда, че компанията, която трябва да е там до 22:30 часа и да вечеря културно, съвсем не изглежда се ориентира към приключване – тъкмо обратното, купонът тепърва започва. Това показва, че санкциите от страна на властите съвсем не притесняват собствениците на комплекса и те продължават да организират гуляи в механата си. Тежах 86 кг, а сега 60! Към чаша вода добавям 2 супени… Лек срещу запушените кръвоносни съдове – вижте тук Нормално кръвно налягане, винаги преди лягане взимайте..

Това пък се случва на фона на хилядите ресторанти и заведения, които гледат с надежда здравните власти да им разрешат да работят от 1 март. Собствениците на ресторанти вече изчисляват площите си и организират работата си така, за да спазват изисквания на наредбите, а в „скритите” от хорските погледи места – те никога не са важали.

Въпросът е докога за едни ще може, а за други не, като видимо определени обекти, въобще не се притесняват от това какви правила има.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече