Ивайло Нойзи Цветков се отказва от парламента

0

Известният журналист Ивайло Нойзи Цветков опроверга слуховете, че ще бъде кандидат на ГЕРБ на предстоящите избори, като заяви, че ще участва в тях само с гласа си. 

Той обясни отказа си с прогнозата, че и тези избори няма да бъдат сблъсък на идеи, а на мазни борби – медийни и всякакви, пише „Галерия“.

Името му все пак е било обсъждано като кандидат на управляващата партия в София. Целта била да започне да налагат нови интелигентни лица като контрапункт на „младите и красивите“, които предвождаха протестите през лятото. В предварително изтеклата информация в сайта anteni.bg, че Нойзи ще бъде острие на ГЕРБ, предизвика негативни коментари във Фейсбук. Информация на социалните мрежи разколебал Ивайло нойзи Цветков да атакува властта и да бъде опонент на Слави Трифонов Парламента

Разклатената позиция не се правила на Бойко Борисов, който настоявал в листите да бъдат включени хора, които не се срамуват да са кандидати на ГЕРБ.

Самия Нойзи публично твърди, че нито е имал предложение от ГЕРБ или друга партия, нито разговор, нито нищо.

Дори препоръча на тези, които твърдели обратното, да се убедят когато излязат листите.

Нойзи все пак признава, че е бил подложен на публичен линч във Фейсбук, където се тиражира новината, че може да е кандидат от управляващите.

Той твърди, че обругаването му е дело на хора с хистрионно (истерично или инфантилно) личностно разстройство и уж либерални възгледи, които лансират слухове. Признава, че намира нещо забавно в ситуацията, защото е любител на абсурдизма от малък.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече