Огладняла миска драпа за депутатски стол

0

Шестата по красота в света – Жени Калканджиева е поставена на 11 място в списъка на кандидатите за депутати на ВМРО в Хасково.  Новината потвърди в ефира на бТВ вицепремиерът и лидер на партията Красимир Каракачанов. 

Той подчерта, че не е изненада да има красиви жени в листите на патриотите. „Ернестина Шинова също е кандидат за депутат, тя помага на партията. Отчитайки равенството на половете, в листите на ВМРО има място за красиви и умни жени“, каза още Каракачанов.

„Ангажиментите, които поехме в началото на мандата, са изпълнени. Работихме добре с ГЕРБ, разбира се, имахме и разминавания, например по отношение на концепцията за интеграцията на ромите. Но имаше много теми, по които постигнахме съгласие“, каза още Каракачанов. Той ще води листата на ВМРО в Плевен, където кандидат на БСП е Румен Гечев, а на ГЕРБ – проф. Григор Горчев.

„С Румен Гечев бяхме конкуренти и на предишните избори в Плевен. Проф. Горчев е сериозен конкурент, поздравявам го, че влиза в политиката“, каза министърът на отбраната.

Явно Жени Калканджиева е останала без доходи и опитва да се уреди на хранилката.

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече